Hva betyr ‘eTA-autorisasjon under behandling’?

Redigert: Jul 15, 2019 | Publisert: Jul 15, 2019 | Tags: Canada eTA Status, Canada eTA Venter

Introduksjon

En canadisk eTA innebærer vanligvis en rask og enkel søknadsprosess, men noen ganger går ikke ting helt som planlagt. Selv om du gjør ditt beste for å fylle ut skjemaet korrekt, kan du få beskjed om at din eTA-autorisasjon er under behandling. Så hva betyr dette? Hva kan forsinke søknadsprosessen din? Her er noen av de vanligste grunnene til at noen søknader om canadisk eTA ikke automatisk blir godkjent.

Du gjorde en feil

Skrev du inn passnummeret ditt feil? Ett tall er enkelt å skrive inn feil, men det kan gjøre en stor forskjell på eTA-søknaden din. Hvis du gjorde en slik feil på eTA-søknaden din, vil du oppleve forsinkelser, og vil kanskje måtte søke på nytt. Dette er et enkelt scenario å unngå. Når du fyller inn informasjonen, vær veldig nøye med å skrive inn navnet ditt, passnummeret og forskjellige datoer korrekt. Ta deg tid til å dobbeltsjekke søknaden når du er ferdig. De gode nyhetene er at en stavefeil eller en regnefeil veldig sjelden (om noensinne) vil føre til at søknaden din vil bli fullstendig avvist. Men, feil vil mest sannsynlig måtte korrigeres ved å sende inn en ny eTA-søknad.

Navnet ditt ga en match i en sikkerhetsdatabase

Hvis identiteten din er assosiert med sikkerhetsbekymringer, vil du måtte vente på at søknaden din blir manuelt behandlet. Dette kan skje hvis du har kriminelt rulleblad, eller det kan skje hvis du på noen måte er tilknyttet brudd på menneskerettigheter og/eller organisert kriminalitet. Du kan også oppleve forsinkelser i søknadsbehandling hvis du er assosiert med andre sikkerhetsbekymringer canadisk immigrasjonspersonale har.

Du har blitt dømt for fyllekjøring

Hvis du noensinne behøvde en grunn for å unngå å kjøre i fylla eller under narkotikapåvirkning, er dette en god én. Hvis du har blitt dømt for å kjøre mens du var svekket av stoff, kan søknaden din bli flagget. I mange tilfeller kan en dom av dette slaget føre til at eTA-søknaden din blir avvist.

Datamaskinen flagget søknaden din

De fleste søknader behandles elektronisk, hvilket er hvordan eTA-er kan godkjennes på minutter. Men, hvis datamaskinen oppdager noe som ikke passer inn, vil den utløse en alarm for manuell vurdering. Dette skjer vanligvis av sikkerhetsgrunner, som beskrevet ovenfor.

Du har helseproblemer

eTA-søknaden ber om informasjon om din medisinske historie. Du må svare på om hvorvidt du har hatt tuberkulose, eller kontakt med noen med tuberkulose. Du må også velge sykdommer du har hatt fra en rullegardinmeny. Avhengig av problemet, kan en medisinsk bekymring føre til at din canadiske eTA-autorisasjon blir forsinket, da den kanskje må gjennom manuell behandling.

Konklusjon

Etter å ha lest denne listen over mulige årsaker til forsinkelse søknadsprosessen, klarte du forhåpentligvis å finne ut hvorfor autorisasjonen av din canadiske eTA-søknad er under behandling. Forhåpentligvis vil du motta beskjed om din eTA-stauts i god tid før din planlagte avreisedato til Canada. Den beste måten å unngå komplikasjoner grunnet behandlingsforsinkelser, er å starte prosessen tidlig. Hvis du ikke har søkt om din canadiske eTA ennå, gjør det så snart som mulig, for å unngå ubeleiligheter grunnet uventede forsinkelser.

Få riktig reiseautorisasjon for Canada

Hvis du har pass fra et land som er berettiget for kanadisk eTA, som Storbritannia, Irland, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Danmark, sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede land, må du få godkjent eTA før turisme-, forretnings- eller medisinske besøk til Canada. Begynn på søknaden, eller gå til eTA-kravene for å lære mer om Canadas eTA

Søk om kanadisk eTA