eTA for borgere fra De britiske jomfruøyene


eTA for borgere fra De britiske jomfruøyene

Kvalifisering for eTA

Innbyggere på De britiske jomfruøyene kan søke om eTA.
De britiske jomfruøyene var med i lanseringen av Canadas eTA-program i mars 2016.
Innbyggere på De britiske jomfruøyene får rask innreise ved hjelp av eTA-programmet.

Andre eTA-krav

➤ Innbyggere på De britiske jomfruøyene kan søke om eTA på nettet
➤ eTA er kun gyldig for ankomst med fly
➤ Reisende må ha et e-pass som er maskinlesbart.
➤ eTA er for korte turist-, forretnings-, transitt- og sykebesøk.
➤ Du må være over 18 år for å søke om eTA, ellers må du ha med deg en forelder/foresatt.


Innbyggere på De britiske jomfruøyene må søke om et eTA-visum for å reise inn i Canada på korttidsbasis (under 90 dager) for generell turisme, forretninger, transitt eller medisinske formål.
eTA-programmet ble innført i 2016 for å kontrollere reisende fra utlandet som et svar på den globale økningen i terroraktiviteter.
Canadas eTa-program ble godkjent i 2012, og det tok fire år å utvikle de nødvendige systemene som skulle kobles til eksisterende immigrasjonsdatabaser og andre sikkerhetsdata for å skape et sømløst nytt screeningverktøy.
Innbyggere fra De britiske jomfruøyene og andre EU-medlemmer må fylle ut denne elektroniske visumsøknaden før de går om bord på et fly til Canada, også reisende som kun skal mellomlande i Canada på vei til andre internasjonale destinasjoner.
Alle borgere fra De britiske jomfruøyene som ønsker å reise inn i Canada i mer enn 90 dager, eller for andre formål enn de som er tillatt under eTA-programmet, må søke om et annet visum. Du finner mer informasjon ved å gå til Canada Immigration Visa Advice og bruke gratisverktøyet "do i need a visa tool".
Det anbefales at borgere fra De britiske jomfruøyene fyller ut eTA-søknaden 72 timer før avreisedato. Du finner mer informasjon under eTA-krav eller Canada eTA FAQ's. Vi anbefaler at du leser gjennom disse sidene før du starter en eTA-søknad for å unngå forsinkelser eller risiko for at eTA blir avslått.
Det er et krav at man må være statsborger i De britiske jomfruøyene før man kan søke om eTA til Canada, så reisende som har pass eller reisedokument med en annen status, for eksempel flyktning, må søke om et fullstendig besøksvisum til Canada og ikke en eTA.
Innbyggere på De britiske jomfruøyene kan forvente at eTA-søknaden normalt blir behandlet og godkjent i løpet av 5 minutter, og godkjenningen sendes via e-post i form av et PDF-dokument. Det er ikke nødvendig å skrive ut eller vise frem noen dokumenter på flyplassen, ettersom eTA lagres elektronisk mot passet i Canada Immigration-systemet.

Råd om eTA-søknad
  • Send inn søknaden minst 72 timer før avreise
  • Hvis du får avslag på en eTA, kan du fortsatt søke om fullt besøksvisum.
  • En eTA garanterer ikke innreise til Canada, da den endelige avgjørelsen tas av Canada Immigration.
  • Hvis den reisende er under 18 år, må en forelder eller verge sende inn søknaden.

Les mer om eTA

Fordeler med eTA
  • eTA er gyldig i 5 år fra utstedelsesdato.
  • Kan brukes til flere innreiser med en varighet på under 90 dager
  • Rask godkjenning og elektronisk levering
  • Søk på PC, nettbrett eller mobil

Søk om eTA